Annons
571 731 visningar · Publicerad 5 år sedan

Del 3/3 av interjuv med team Yamaha under race 3/4 på Anderstorp

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0
Har du varit inne och sett hur ett tävlingsteam arbetar med sina hojar mitt under en tävling? Här kan du få följa med och se denna exklusiva intervju där vi tillsammans med teamet på Yamaha får möjlighet att både se och diskutera hur de tänker runt underlag, hoj, säkerhet, och mycket annat under några spännande minuter. Det här är en serie så se gärna till att titta på de alla, de är lika spännande som informativa.

Här pratar vi med segraren Alexander Lundh som gör ett byte av drev och kedja inför det ganska ymniga regn som var dessa två dagar. Tillsammans med teamets mekaniker Filip och Jonas var det många spännande saker att lära sig av. Det är också väldigt kul att se Alex meka själv. När han körde VM var det mer att komma med kläder och hjälm, sätta sig på hojen och tävla. Allt var helt enkelt klart och färdigt.

Vi skickar ett stort tack till Filip Gottfridsson och Jonas Karlsson samt förare Alex Lundh som för övrigt vann båda sina tävlingar på Anderstorp denna dag.

För att se den första intervjun, se https://mcparken.se/pages/blog/blogitem.aspx?id=33 , den andra är https://mcparken.se/pages/blog/blogitem.aspx?id=35