Se intervjuer Visa 28

Fordon  Intervjuer 

Martin träffar Yamaha

Christoffer Lindrot jobbar på Yamaha och här får vi se två nya modeller för i år, dels en MT-09 samt en XSR 900 GP. Christoffer berättar lite om tekniken bakom dessa maskiner

Fordon  Intervjuer 

Martin intervjuar Triumph

Fredrik berättar lite vad de har med sig för maskiner denna fantastiska helg där många har provkört massor av hojar. De har flera nya modeller som han pratar lite om.

Fordon  Intervjuer 

Martin intervjuar Ducati

Här träffar Tobias Persson som är ansvarig för Ducati Sverige och Norge. Tobias berättar lite om några av de hojar som de tar med sig denna soliga dag. Den han vill peka ut lite extra är encylindrig hypermotard 690 som han berättar lite om.

Fordon  Intervjuer 

Martin träffar Joacim Boive

Joacim provkörde massor av hojar och vi passade på en liten stund att prata med honom. Joacim är faktiskt den första i världen som körde enduro klassiker på ett ben. Han berättade också vilken hoj han provade och gillade bäst denna dag.

Fordon  Intervjuer 

Martin intervjuar Mårtenssons

Här träffar Martin Kalle som är här och försöker fånga upp alla som inte har mc-kort, provköra och de erbjuder intensivkurs på 1 vecka som kan erbjudas i hela landet.

Fordon  Intervjuer 

Martin träffar Gert som berättar om Zero

Martin träffar Gert som jobbar på MC-Konsult som har arbetat med Zero''s flotta några år. Här går han igenom 4 av de modeller som finns på marknaden och det spännande är att de är helt elektriska.

Fordon  Intervjuer 

Martin träffar CF Moto

Martin träffar Per Hyltén som jobbar för CF Moto och deras produkter är spännande att se på marknaden som har stor marknad för 4-hjulingar men har för 3 år sedan börjat skapa nya hojar som är väldigt spännande för marknaden.

Fordon  Intervjuer 

Martin intervjuar Indian

Här får vi träffa Indians representant som berättar lite om dessa häftiga motorcyklar som presenterades på Start2Ride i Stockholm. Vi får också se den absolut nyaste maskinen på marknaden, en helt ny Scout 101 från 2025.

Fordon  Intervjuer 

Martin intervjuar Husqvarna

Här gör Martin en intervju med Tomas Valenta som jobbar på huvudkontoret för skandinavien. Här får vi höra lite om några av de modeller som de tog med sig och visade upp.

Fordon  Intervjuer 

Generalagenten för Aprilia & Moto Guzzi

Martin träffade Markus som företräder Aprilia och Moto Guzzi och pratar lite om 2024 års modeller där Aprilia står lite för sport medan Moto Guzzi är mer åt Adventure. Nu kommer 660 segmentet mer och mer och kunderna märker att det inte behövs lika många hästkrafter nu som tidigare med de nya motorerna.

Fordon  Intervjuer 

mcparken träffar KGK Knutsson

Magnus jobbar på KGK som importerar och är svenska generalagenter för bland annat Suzuki och Honda. Här passar Martin på och fråga lite om eventet, vad som är på väg in och hur säsongen kommer se ut med nyheter av de motorcyklar som presenteras för året.

Intervjuer 

mcparken besökte start2ride och intervjuade de företag och handlare som vi samarbetar med

Detta är en summering av dagen och intro till några intervjuer som vi gjorde i samband med att Start2Ride körde sitt uppskattade event på Gillingebanan i Stockholm. Helgen före var de i Göteborg som vi också hörde var mycket uppskattat. Detta är introduktionen till de intervjuer som kommer publiceras inom kort.

Fordon  Intervjuer 

Mässan - Rasmus berättar om Suzukis produkter

Rasmus Östlund, inköpsansvarig för Suzuki som presenterar några av de nya modellerna såsom GSX-S 8R för 2024. Under flera år har det inte varit så många nya modellen men de två senaste åren så kommer det mer och mer vilket är väldigt positivt för marknaden.

Fordon 

Provkörning av hojar på Start2Ride i Göteborg

Peter Igelhammar från Ängelholm var proaktiv och spelade in lite provkörningar under göteborgshelgen av Start2Ride som vi gärna vill premiera och distribuera.

Fordon  Intervjuer 

Vi tittar på nya Multistrada RS 2024

Tony Wilsson som till vardags jobbar på Bike i Trollhättan hjälpte på mässan till och presentera årets nya Ducati Multistrada RS 2024, en fantastisk maskin som vi gärna lyssnar lite på vad den innehåller för trevliga saker. Om ni ska köpa Ducati så har vi flera handlare i Sverige som säljer dessa fina maskiner, ni kan hitta de bland våra annonser.

Intervjuer  Produkter & tillbehör 

Vi intervjuar Vartex på Älvsjömässan runt hjälmar

På Älvsjömässan fick vi möjlighet att prata med Victor Eriksson och diskutera lite runt hjälmar där jag frågade högt som lågt gällande hållbarhet, nya modeller och trender.

Resor & Upplevelser 

Kawasaki Demo Day 27 April

Den 27 april 2024 har alla Kawasaki landsvägsåterförsäljare en gemensam provkörningsdag! Kontakta din närmaste återförsäljare för att se vilka modeller som kommer finnas! Du hittar våra återförsäljare på www.kawasaki.se

Allmänt 

mcparken besöker JohansMC i Göteborg

I år är vi ute och besöker våra partners till mcparken för att känna dem på pulsen vad som händer på marknaden, vilka nyheter de visar. Först ut i år är Johans MC i Göteborg där vi besökte Alex Aldén och hans kollegor i butiken. Det är viktigt för oss att ha nära relation med våra partners/återförsäljare och skriva om dem samt hur vi kan hjälp dem samt deras kunder till en su

Allmänt 

Människor i rörelse på mc-mässan #2

Här får ni 10 minuter av filmsekvenser där vi står still och människorna rör sig runt fordonen. Detta är del #2

Allmänt 

Människor i rörelse på mc-mässan 2024

Vi besökte mc mässan och tog givetvis med oss kameran. Förutom de intervjuer som vi gjorde så kommer här lite människor i rörelse som ni kan titta på. Kanske är det så att ni till och med är med på bild? Skriv gärna en kommentar i inlägget under i så fall :)

Intervjuer 

Yamaha Team Scandinavia presenterar förarna 2024

Före tredje året i rad så presenterar Yamaha Team Scandinavia sina förare inför säsongen där vi får möjlighet att träffa de som skall representera YTS på våra banor runt om i Europa 2024.

mcparken  

Utskrift av prisettiketter

När du skall skriva ut prisettiketter så är det väldigt enkelt att göra. Alla annonser som är publicerade kan du hitta i din översikt av annonser. Markera den eller de annonser du vill skriva ut och svårare än så är det inte. Här är en video som visar hur du gör.

Intervjuer 

Anders Petjo Lilja intervjuas på Älvsjömässan

Anders, med över 40 års erfarenhet av roadracing så kan man inte annat än imponeras vilken passion och glädje det måste vara att tävla med en motorcykel som lätt gör 300 km/h. När det är race helg så brukar vi prata mycket om den aktuella tävlingen men idag fick vi möjlighet att diskutera helt andra saker. Mycket nöje och stort lycka till inför årets säsong!

Intervjuer  Tävlingar 

Maxximus tog en hel hög med medaljer 2023

Här träffar vi Maxximus och pratar lite med honom om de bedrifter som han gjort under säsongen och det sista racet blev det en 5:e plats totalt med inte mindre än 7 släpp för det var fel däck. Vi hojtar även på pappa Niclas som berättar lite om säsongen och vad han hade för upplevelse.

Intervjuer  Tävlingar 

Anton Eklund blev 3:a i supersport 600-klassen

Anton körde en riktigt bra helg och är nöjd trots allt strul med hojen och avslutade SM väldigt bra. Anton reflekterar att vi med rätt grejer kan vara på toppen med en dröm om att åka utomlands nästa säsong vilket vi håller tummarna för skall bli möjligt. All lycka till och hoppas att nästa säsong blir magisk för dig!

Intervjuer  Tävlingar 

Sebastian tar guldet i årets sista race och ett SM-Silver!

Sebastian tog om jag inte minns rätt sin första pallplats förra säsongen och därefter har han kört bättre och bättre, och bättre. Så bra att denna säsong blev det många pallplatser och till slut ett fantastiskt välförtjänst SM-Silver! Vi fick möjlighet att prata lite med Sebastian om racet och passade även på att prata lite med syrran som också börjar tävla lite på bana. Stort

Intervjuer  Tävlingar 

Edvin avslutar säsongen med ett SM-brons

Edvin, den unga killen som växer hästlängder varje säsong och i år så bytte han till Ducati för att prova ett nytt märke. Något som gått sådär för det fanns mycket nytt att lära sig när man byter maskin. Men skam den som ger sig - är man riktigt duktigt så kanske man kan köra på vad som helst? Årets sista race blev ett silver och totalt en väldigt fin bronsplats i SM. Stort gra

Intervjuer  Tävlingar 

Micke tar bronset på årets sista race

I klassen supersport 300 tar Micke bronset och är glad att det gick så bra då han hade problem tidigare under helgen, så det kändes extra skönt att det äntligen fungerade nu. De berättade också att de chansade att använda slicks vilket gjorde det lättare att köra. Under säsongen har det också varit lite krascher som satt griller i huvudet men nu verkar han verkligen vara på väg

Intervjuer  Tävlingar 

Emil kniper årets sista guld i Supersport 300

Äntligen satte Emil guldet och berättade kort om säsongen och idag gick allting precis rätt och eftersom han också valde slicks vilket många inte gjorde så var det helt rätt beslut. Han lade sig bakom och väntade in att det skulle torka upp lite mer och då tryckte han på allt. Inför nästa säsong så skall han sikta på guldet.

Intervjuer  Tävlingar 

Filip tar silver i årets sista race

Filip Tängerstad som kör i klassen Supersport 300 tog ett fint silver på årets sista race för säsongen och det var dags sa Filip. Eftersom det var klurigt väder den här helgen så fick han hjälp av Bridgestone och valde att köra med slicks och det visade sig ganska fort att det var rätt val. Förra året var det 2 pallplatser och äntligen hände det igen. Stort grattis!