Våra villkor

Köp- och leveransvillkor

När mcparken som säljare erbjuder användare att publicera annonser på de produkter som önskas säljas, köpas, bytas eller andra framtida tjänster så kostar publiceringen av produkten 70 kr inkl moms för privatpersoner. Företag betalar per annons men faktureras månadsvis baserat på de annonser som de skapar.

I och med köpet så erbjuds betalningstjänsten Swish för att skapa en enkel och smidig betalning. För att lägga upp en annons krävs det att betalningen först är genomförd. Om annonsen är inlagd i systemet så finns den lagrad men kommer inte att visas förrän betalningen är genomförd.

Du kan själv välja att antingen avsluta annonseringen före de avtalade 50 dagarna, exempelvis genom att markera varan som såld. Du kan också välja att inte visa annonsen, dock görs inget avdrag på tiden den tid den inte visas då du själv bestämmer publiceringen under dessa dagar. Du kan när du vill redigera annonsen kostnadsfritt, du kan även byta bilder samt texter utan extra kostnader.

Den fria redigeringen och direkta pubiceringen utan kontroll kan du göra eftersom du har identifierat dig och signerat att du godkänner mcparkens regler som i praktiken innebär att du skall vara ärlig och följa de regler som krävs för att en tjänst med varor bibehåller hög kvalité för såväl säljare som köpare.

Information om ångerrätt

Du som användare har alltid rätt att om ett misstag skulle uppstå möjlighet att kontakta oss för att reklamera en annons. I och med att en transaktion med såväl bankID som Swish kostar pengar så tas en administrativ avgift på 30 kr inkl moms för en kreditering eller återbetalning till den person som lagt upp en annons som denne anser inte skall finnas i systemet.

Din ångerrätt upphör om du inte ansöker om att ta bort annonsen direkt efter du har lagt upp den, dock senast 2 dagar efter betalning. Om det har gått tre (3) dagar efter att du har lagt upp din annons och inte hör av dig så accepterar du avtalet med mcparken gällande annonsering och din ångerrätt upphör att gälla. Ångrar du köpet inom perioden erhålls 50 kr inkl moms som betalas ut via Swish på det telefonnummer som du betalade din annons med.

Om ångran om publicerad annons händer tre (3) eller fler gånger och annonsen inte tas bort på en gång anses detta vara ett sätt att utnyttja ångerrätten vilket per automatik innebär avstängning på det personnummer som kontot registrerats under sex (6) månader.

Den tjänst som hanterar annonsen avser digitalt innehåll och inte en digital tjänst som enligt lagen skall erbjudas 14 dagar för prövotid. Den digitala tjänsten är själva användarkonto som användaren själv kan avsluta närhelst så önskas. Informationen och data som skickas upp kommer fortsatt att ägas av mcparken. Information gällande användaren och publicisten anonymiseras i sin helhet. Köptransaktioner och data för bokföringslag såsom personnummer, vara och belopp kommer sparas under 5 år.