Annons
584 675 visningar · Publicerad 5 år sedan

AVAMC öppnar ny butik i Gustavsberg

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0
Fredagen den 20:e december smygöppnade AVA MC sin nya butik på Mörtnäs Hagväg 13 i Gustavsberg. Givetvis åkte vi dit för att se den nya butiken! Vi parkerade utanför och var lite som små barn igen när vi öppnade dörren in till den fantastiska lokalen där massor av snygga hojar stod och glänste i ett behagligt sken från strålkastarna i taket.

Försäljningschefen Jan Kullman hälsade oss varmt välkomna och både jag, Linus och Fredrik som var med började direkt prata om allt möjligt av de fina hojar som vi såg uppställda prydligt i lokalen. Det är tur att jag bestämt mig för en viss modell, annars hade jag lätt kunnat åka dit på ett "impulsköp". Inne i lokalen hade det blandats mellan nya sporthojar, customhojar och några touringmaskiner i en fin symbios. Jan berättade lite om dessa maskiner och jag skall inte berätta vad han sa, men så mycket kan jag säga är att hans kunskap är mycket intressant och ni som skall köpa hoj i vår eller sommar skall givetvis prata med honom om ni vill få råd och tips inför ert val.

Innanför försäljningshallen stod också en mängd begagnade och spännande motorcyklar, dessa stod uppställda och hittas förhoppningsvis som annonser på mcparken.se innan säsongen drar igång! Utöver det fanns en hel övervåning innehållades mängder av mc-kläder och tillbehör. Det jag gillade lite extra var en stor mängd varianter av extra förvaringskit till mc som fanns till en mängd modeller. Givetvis fanns även en lång ställning med kraftigt rabatterade ställ som jag lite snabbt bläddrade igenom men inte hittade riktigt rätt storlek för mig - och jag har ju redan ställ! Tyvärr hann vi inte se verkstaden men jag är övertygad om att det finns gott om plats för de som behöver service och reparationshjälp i sommar kommer att få riktigt bra hjälp.

Så, efter drygt 1,5 timma tillsammans med Jan var det en fröjd att se utställningsytan, stort och fint, bra ljus och riktigt bra utbud av olika hojar som passar många olika smaker. Begagnat-cyklarna stod lite tätt, men det kan man förstå att de inte har den primära platsen. Övervåningen med alla kläder och tillbehör var en ren fröjd att se. Så, när vi gick ut från butiken och önskade de lycka till och God Jul så kunde vi konstatera att hit kommer vi gärna att åka igen!