Se intervjuer Visa 28

Podcast 

1000 frågor om RR - Tony Wilsson

Johanna ställer tusen frågor om RR till Tony Wilsson som kom till banorna 2021 som rookie och vann Open 1000-serien. Hur gick det till, hur började han tävla och var kommer Bomberleague ifrån egentligen? Det är några av frågorna vi får svar på i detta avsnitt.

Podcast 

1000 frågor om RR - Mattias Dyverstrand

I dagens avsnitt pratar Anna med Dunlop-Matte, eller Mattias Dyverstrand om däck. Det är ju ett hett ämne och vad är viktigt att tänka på när man ska köpa ett nytt set däck, kolla hur slitet däcket är eller hur gamla de är? Frågorna är många...

Podcast 

1000 Frågor om RR - Fredrik Hansson

Här pratar de med Fredrik Hansson på Svemo som diskuterar vad Svemo som organisation är och viken funktion som han har samt varför det finns ljudkrav på banorna i Sverige.

Utbildning Roadracing  Podcast 

1000 frågor om RR - Aurore Milton

Anna träffar Aurore Milton som kört och tävlat i roadracing sedan hon var 13 år. Vad driver Aurore, vad har hon för mål med sin körning och hur har hennes roadracingresa varit? Aurore delar med sig av sina erfarenheter, bjuder på många anekdoter om hennes krascher och körningar och svarar på en del av Annas tusen frågor om roadracing.

Intervjuer  Podcast 

Tom Brander, VD på Northbike

Tom har många års erfarenhet i branschen och driver idag 4 butiker i Sundsvall och Umeå. De har blivit en av de mest framgångsrika handlarna i Sverige på segmenten motorcyklar, scooter på vatten och snö. Något som är väldigt viktigt är att vara nära kunden och alltid ha den högsta servicegrad som är möjligt. Lyssna gärna på Toms resa så här långt genom att klicka på play. Gilla

Utbildning Roadracing  Podcast 

1000 frågor om RR - Yamina Enedahl

Anna Thörne träffar Yamina Enedahl är mental coach och föreläsare med kunskaper om prestationspsykologi och mental träning. Anna försöker ta reda på svaren med hur man kan träna sig mentalt för att bli en bättre, säkrare och snabbare mc-förare. Klicka på start för att lyssna på podden och klicka gärna på gilla-knappen om ni tycker om Annas podd.

Utbildning Roadracing  Podcast 

1000 frågor om RR - Robert Reijers

Här presenterar Anna Thorne frågor till Robert Reijers som är en av de drivna, inspirerade och kunniga personerna inom roadracing i Sverige. Robert har flera år drivit Suzukiteamet och nu har han 2021 startat Pro Superbike. Anna söker också efter berättelser om "veckans vurpa" i detta avsnitt.

Utbildning Roadracing  Podcast 

1000 frågor om RR - Vanliga rookiemisstag

I denna första serie av Anna Thorne tillsammans med Johanna Andersson som vill fråga om massor av spännande och relevanta saker. Här pratar de om de nybörjarmisstag som de gjort och lyssnar även på andras misstag. Här diskuteras vad som är viktigt att tänka på när man börjar köra och tävla på bana med roadracing. Malin Kullberg och flera är med i detta avsnitt och diskuterar en