Se intervjuer Visa 28

Reparationer & Service 

Ombygge: Honda Goldwing till Bobber

Den här motorcykeln byggdes om från en Honda Goldwing och det tog hela 8 månader att bygga om motorcykeln, kanske inte den snyggaste men lite roligt att titta på för de som är intresserade.

Reparationer & Service 

Bygg om en BMW till en Cafe Racer (timelapse)

Det är alltid roligt att se hur folk arbetar och tänker när de gör om saker. Att förvandla en gammal motorcykel till något helt nytt är en riktigt fröjd att se och kan också ge inspiration för de händiga. Här får vi följa ett bygge av en Caféracer från en BMW K100.

Reparationer & Service 

Yamaha R1 2004 - timelapse

I den här filmen (engelska) får vi se RK Motorsports ta hand om en motorcykel där föraren på en motorväg försökte köra på bakhjulet och voltade. Det är många saker som gick sönder och här får ni se en timelapse av hur han bygger om maskinen så den ser riktigt fin ut igen.

Reparationer & Service 

Så här byter man ett cross-däck - nybörjartips

Här presenteras en film där Martin pedagogiskt först demonstrerar hur man gör. Därefter får en person kränga ett däck som inte gjort det tidigare. Pedagogiskt och bra! I slutet av filmen visas hur man gör det på endast två minuter.

Reparationer & Service 

Timelaps - Turboladdad Suzuki GS400

Här visas en film med en kille som från skroten gör om en Suzuki GS400 till en turboladdad Scrambler. Denna film är en s.k. timelapse vilket innebär att de snabbspolar moment som tar längre tid.

Reparationer & Service 

Se Sven Billreds customhoj - ett magnifikt arbete

Bloggen Motornörd träffade återigen Sven Billred som byggt en otroligt snygg customhoj med ett hantverk som man bara kan bli hänförd av. Denna intervju tycker jag är otroligt spännande att lyssna på och höra lite mer om de tankar som ligger bakom de beslut som man nu kan se. För er som inte redan sett denna så hoppas jag det kan vara intressant för fler av er!

Reparationer & Service 

Måla chromedetaljer på din hoj eller hjälm

Här visas en film hur man spraymålar med chrome färg på ett sätt som gör att det blir riktigt snyggt gjort utan att behöva lämna in sakerna. Berätta gärna om era erfarenheter runt detta. Det kanske finns ännu bättre sätt att göra det på om man vill göra det enkelt. Mycket nöje

Reparationer & Service 

Ta bort bucklor på en bensintank

Det är hemskt att få en smäll på bensintanken, oavsett vad det är som skapat detta. Här presenteras en film där en tank fått en ganska ordentlig buckla och visar hur man löser det. Det finns förstås massor av olika sätt att göra det på. Denna film visar hur en van person reparerar denna buckla på tanken.

Reparationer & Service 

Timelaps - Reparation av en Suzuki GSX-R 600

Återigen en film som visar på en kraschad Gixxer 600 där avgasrör, tank och kåpor samt handtag och mycket mer är trasigt. Maskinen är i väldigt dåligt skick och även metalldelar har skadats som får göras om. Här ser vi en verkligen omfattande omvandling som görs på denna maskin.

Reparationer & Service 

Timelaps - Kawasaki Ninja 2005 - 636

Här omvandlas en gammal och riktigt sliten Ninja från 2005 som inte har varit krockad men stått länge och efter 2,5 månaders väntan på att reservdelarna skulle komma så är det nu dags att sätta ihop maskinen, fixa tank och kåpor som fått sig lite smällar. Den blir riktigt fin när den är klar. Filmen är runt 25 minuter lång.

Reparationer & Service 

Timelapse för att reparera en GSX-R 600

Här visas en trasig Suzuki GSX-R 600 som har massor av skador på många delar. Här repareras maskinen för att återigen se ut som ny vilket är otroligt intressant att se och lära av för er som kanske inte är så självsäkra på att meka. Man ser både hur saker tas bort men även monteras tillbaka.