Se intervjuer Visa 28

Fordon  Intervjuer 

mcparken träffar KGK Knutsson

Magnus jobbar på KGK som importerar och är svenska generalagenter för bland annat Suzuki och Honda. Här passar Martin på och fråga lite om eventet, vad som är på väg in och hur säsongen kommer se ut med nyheter av de motorcyklar som presenteras för året.

Fordon  Intervjuer 

Mässan - Rasmus berättar om Suzukis produkter

Rasmus Östlund, inköpsansvarig för Suzuki som presenterar några av de nya modellerna såsom GSX-S 8R för 2024. Under flera år har det inte varit så många nya modellen men de två senaste åren så kommer det mer och mer vilket är väldigt positivt för marknaden.

Fordon 

Provkörning av hojar på Start2Ride i Göteborg

Peter Igelhammar från Ängelholm var proaktiv och spelade in lite provkörningar under göteborgshelgen av Start2Ride som vi gärna vill premiera och distribuera.

Fordon  Intervjuer 

Vi tittar på nya Multistrada RS 2024

Tony Wilsson som till vardags jobbar på Bike i Trollhättan hjälpte på mässan till och presentera årets nya Ducati Multistrada RS 2024, en fantastisk maskin som vi gärna lyssnar lite på vad den innehåller för trevliga saker. Om ni ska köpa Ducati så har vi flera handlare i Sverige som säljer dessa fina maskiner, ni kan hitta de bland våra annonser.

Fordon  Intervjuer 

Den nya Jawa motorcykeln som också kan bli sidovagn

Kim är sidovagnsexpert och har satt sidvagnar på alla möjliga motorcyklar och även här så har de färdiga riggar för att sätta på sidvagnar på dessa fina Jawa-modeller. Det tar bara några veckor att beställa en hoj men transportstyrelsen tar längre tid på sig för inregistrering. Förra året ökade Jawa sin försäljning i Europa med hela 75%.

Fordon 

Sverigepremiär! Jawa lanseras i Sverige

Two Smoking Barrel börjar sälja Jawa och nu ska den rullas ut och lanseras i Sverige. Jawa började tillverkas redan 1929. Detta är ett billigare alternativ till andra kända märken och kommer bli lätt att konkurrera mot andra märken på marknaden idag. Här berättar Thomas som kört hoj hela sitt liv allt man behöver veta om denna maskin. Denna hoj klarar även personer som är lite

Fordon 

BMW S1000 RR - En Brutal Mästare på Vägarna - Intervju med Jörgen från Carlbarks Motor

Jörgen berättar lite om denna best till motorcykel. Den har i princip allting som man kan tänka sig och och med detta är också priset därefter, 361.850 kronor kostar detta exemplar. Förutom att gå igenom maskinen så frågade jag också vad han trodde dessa hojar skulle kompletteras med om några år. Lyssna och hör vad han tror blir nästa grej..

Fordon 

Fredrik provkör en KTM 890 SMT-2023

Här provkör Fredrik på mcparken en sprillans KTM 890 som vi fått låna från Din MC för att testa och berätta lite vad vi tycker om denna. Det är faktiskt så att vi troligen är först i världen med att göra denna intervju då DinMC var bland de första som fick in denna hoj. Håll till godo!

Fordon 

Nya Triumph Bonneville Bobber Chrome Edition 2023

Här får vi lite information gällande årets modell av Triumps Bobber, närmare bestämt Chrome Edition som precis har släppts och visas på Halmstadmässan av Johans MC.

Fordon 

Royal Enfield Super Meteor 650 - 2023

Här berättar Kent från Norrvalla som är importör av Royal Enfield som håller på att utvidga märket i Sverige. Ett kanske lite okänt märke för vissa, samtidigt som de är bland de största i världen på A2-klassade motorcyklar. I det senaste numret av MCM så är det ett 8-sidigt reportage där det berättas att över 400.000 twinnar sålts världen öve

Fordon 

Ombyggd Harley Davidson Fat Boy -96

Här får vi möjlighet att prata med Thomas Anderson Lundberg, en legend från Skara och tävlat många år inom roadracing och med sidovagn. Thomas har bolaget Two smoking Barrel och bygger om hojar till kunder, med ett fokus att göra riktigt fina hojar men med körställning som är A och O. Just denna hoj såldes precis på mässan men vi fick ok från kunden att titta lite mer på denna

Fordon 

Royal Enfield Interceptor 2020

Här får vi höra lite om en Royal Enfield Interceptor 2020 som är ombyggd för att bli både snyggare, renare och körvänligare. Thomas A Lundberg som driver Two Smoking Barrel berättar mer om vad som bytts ut på denna maskin. Fokus som alltid är att den skall vara riktigt skön att köra.

Fordon 

Indian Sport Chief 2023

Kent berättar lite om Sveriges just nu enda exemplar av den nya Indian Sport Chief av 2023:s årsmodell. En maskin som har allt tekniskt som behövs, men ändå ett härligt retro-stuk.

Fordon  Intervjuer 

Nya Triumph Street Triple RS 765cc 2023

Vi besökte Halmstadmässan och fick möjlighet att höra lite om några av årets modeller. Här presenterar "Stålis" en Triumph Street Triple RS på 765cc som är 2023 års modell.

Fordon 

Helt ny modell av Suzuki GSXS-1000 GT 2022

I går släpptes en helt ny modell från Suzuki som släpps till alla Suzuki-återförsäljare i Sverige. Här får vi möjlighet att titta på denna modell där Calle på Din MC i Sollentuna visar och berättar lite mer om denna modell. Om ni har möjlighet så åk till er Suzukihandlare och ta en titt på denna fantastiska modell.

Fordon 

Den ultimata förstahojen?

Den frågan är inte lätt att svara på. Men för dig som går i köptankar har Northbike gjort denna film. Häng med och kanske blir du lite klokare och kommer ett steg närmare att förverkliga din dröm. Har du ytterligare frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till våra duktiga mc säljare i Sundsvall eller Umeå.

Fordon 

Northbike Testar H-D Pan America

Häng med när vi testar den nya heta snackisen från Harley Davidson! Pan America lever verkligen upp sitt varumärket Harley Davidson och det är enligt oss en av de bästa hojarna de byggt. Vad tycker du? Är du intresserad eller rent av vill ta en sväng med vår demo, kontakta oss i våra butiker i Sundsvall eller Umeå.

Fordon 

Här visas Indian Chief 2022

Motorsport fick låna en Chief -22 av Indian som sen ska vidare och vara med i ett test av Allt om MC. Denna vackra skapelse med sin brutala prestanda kommer ni att få se mer av framöver! Här presenterar de denna hoj i detalj. Mycket nöje

Fordon 

Hetaste äventyrshojen just nu? Vi har provkört nya KTM 1290 Super Adventure S!

När man börjar närma sig 4500-5000rpm så frågar den kaxigt, ”ja ska du gasa då?” Och det man får till svars om man då ger på är en varm känsla i hela kroppen. Det svarar så fint och insuget ylar gött efter mer luft. Det skjuter på bra med effekt så pass att det är lätt att det blir lättstyrt på flertalet av växlarna!

Fordon  Intervjuer 

KTM 1290 Super Adventure S 2021

Tillsammans med Calle på DinMC och mcparkens Fredrik går de igenom hojen i minsta detalj. Det är 16 minuter örongodis där det diskuteras högt som lågt, både att köra, alla tillbehör, kostnader, funktioner och allt vad ni kan tänka er. Ge oss gärna en kommentar om vad ni tycker!

Fordon 

Mike letar hoj! Del 6/6

Men redan nu kan jag säga att jag är otroligt nöjd, även fast temperaturerna varit nere på nära minusgrader, så har den tiden jag hittills hunnit samla ihop i sadeln varit enbart njutandes.

Fordon 

Mike letar hoj! Del 5/6

I detta avsnitt är det Mike själv som är skribent, avsnitt 5/6 betyder att i nästa avsnitt ska vi avslöja vad det blir för hoj som Mike köper! Spännande, trevlig läsning.

Fordon 

Nya 1290 Adventure (Bilder)

Här kommer bilderna från gårdagen där jag tillsammans med Calle på Din mc går igenom dem nya uppdaterade versionerna av KTM 1290 Adventure S och R som båda två nu finns hemma i butiken i Sollentuna!

Fordon 

Besök Hondafabriken för Africa Twin i Japan

Här presenterades i höstas där Honda där Automotive Garage filmade Hondas verkstad för att visa hur det ser ut och fungerar i fabriken med alla de fantastiska robotar och funktioner som skapas i samband med att göra ett effektivt löpande band. Filmen är ungefär 15 minuter och visar de olika sektionerna där motor och växellåda tillverkas för att sedan integreras i chassit. Inst

Fordon 

Nya KTM 1290 Adventure S/R nu i butik hos Din Mc

Idag har jag varit på Din Mc i Sollentuna och tittat på den nya uppdaterade versionen av KTM’s 1290 Adventure S/R.

Fordon 

KTM 1290 Super Duke R 2020 - Presentation

Som ni säkert vet så får landet Sverige inte så otroligt många nya hojar men när de kommer så är det fantastiskt spännande. Nu kommer även denna fantastiska maskin till Sverige och en av de första handlarna som fått in denna är DinMC i Stockholm. Här presenterar Chris hojen och för en omfattande review på hur det är att köra denna maskin på bana som på väg. Håll till godo!

Fordon 

Mike letar hoj! Del 4/6

Vi gillar den lite udda retro stylingen, i en värld full av ledlampor och TFT displayer med en massa elektronik kan det ibland vara nyttigt att få känna på den gamla skolan hur motorcyklarna var då.

Fordon 

Byggmark testar mc på Northbike Sundsvall

Byggmark och Mackan testkör hojar för att se vad de gillar bäst. En klart intressant video där deras upplevelser dokumenteras och precis som de säger så har varenda hoj olika egenskaper som också är personlig så det är några turer som behövs för att "kännas rätt". Northbike säljer mycket Harley Davidson men har också flera olika märken som de säljer - givetvis till kunder över

Fordon 

Mike letar hoj! Del 3/6

Tror ni vi blev förvånande när vi möttes i dörren av säljaren Calle, som nämner att dem har en 890 R som är kitad med det mesta så som Akrapovic helsystem, ledblinkers och det mesta från KTM’s Powerparts katalog. Och som av en händelse är det deras Demo hoj! ??

Fordon 

Mike letar hoj! Del 2/6

Mike provkör denna gång en BMW R1250R. Likt förra veckans testkörning så är det en BMW från motorrad center även denna gång, dock med markant mera pulver under sadeln. BMW är välkända för sina pålitliga och starka 2 cylindriska boxermotorer, så självklart måste man ju kolla vad hypen handlar om. Så valet föll på en BMW R1250R, vilket är en naken motorcykel med ovannämnda boxerm