Se intervjuer Visa 28

Utbildning allmänt 

Kim går igenom BMW TFT display

Tim går igenom varenda knapp och kontroll på BMW Motorrads TFT display. Ett måste att se om du vill få en bra överblick på vad dessa fantastiskt välbyggda och genomtänkta funktioner på en motorcykel kan bidraga med för en behaglig och säker körning.

Utbildning allmänt 

Så använder du ett depåstöd

Svedea har spelat in en serie med filmer som de har sänt under året som vi har samlat ihop. Här presenteras hur man använder ett depåstöd för att lyfta bakdelen på en motorcykel som har påmonterade bobiner.

Intervjuer  Utbildning allmänt 

#3 mcparken kör på Trackdays

Här får vi höra den 3:e och sista delen med Fredrik och Mike som berättar om sin upplevelse att köra på Filip Backlund Trackdays. Fredrik har lite tidigare erfarenhet medan Mike som berättade förra året att han tog mc-kort vilket ni kan läsa om här på våra bloggar. I detta första kapitel går de igenom lite hur upplevelsen var och därefter fortsätter det med körning, däck, under

Intervjuer  Utbildning allmänt 

#2 mcparken kör på Trackdays

Här är del två av Fredrik och Mike som berättar om sin upplevelse att köra på Filip Backlund Trackdays. Fredrik har lite tidigare erfarenhet medan Mike som berättade förra året att han tog mc-kort vilket ni kan läsa om här på våra bloggar. I detta första kapitel går de igenom lite hur upplevelsen var och därefter fortsätter det med körning, däck, underlag och hur det är att bli

Intervjuer  Utbildning allmänt 

#1 mcparken testar Trackdays #1

Här snackar Fredrik och Mike om sin upplevelse att köra på Filip Backlund Trackdays. Fredrik har lite tidigare erfarenhet medan Mike som berättade förra året att han tog mc-kort vilket ni kan läsa om här på våra bloggar. I detta första kapitel går de igenom lite hur upplevelsen var och därefter fortsätter det med körning, däck, underlag och hur det är att bli coachad i sin körn

Intervjuer  Utbildning allmänt 

Romanowski #12 - Kör på bana med Trackdays

Filip Backlund Trackdays är ett fantastiskt ställe att lära sig åka hoj och verkligen förstå hur maskin och människa kan samarbeta effektivt. Här berättar Martin mer om Trackdays för dig som vill köra mc på bana.

Intervjuer  Utbildning allmänt 

Romanowski - När man ska köra på bana

När man ska börja köra är man som bambi på hal is. Martin förklarar lite om detta och hur det fungerar. Trackdays är en fantastisk insteg till att börja köra på bana och om man känner för det också börja tävla.

Intervjuer  Utbildning allmänt 

Romanowski - Däck och körning i regn

Hur skall man tänka när man diskuterar runt däck, är det skillnad på däck och däck och hur är det med regndäck och tankar runt detta? Även de som tävlar och första gången tävlar på regn, vad ska de tänk på och hur mycket skiljer det i tid när man kör på torrt och regn?

Intervjuer  Utbildning allmänt 

Romanowski diskuterar fjädring #2

Martin fortsätter att berätta om denna extremt viktiga komponent på en motorcykel, fjädringen som är en av de få delar som sällan kontrolleras när man köper en ny eller begagnad motorcykel. Mycket nöje

Intervjuer  Utbildning allmänt 

Romanowski diskuterar fjädring #3

Här är tredje och sista delen i diskussioner runt fjädring som är så otroligt viktigt på en motorcykel. Om du aldrig ställt in den, kanske det är dags att göra det nu? Kontakta din handlare så får du hjälp.

Utbildning allmänt 

Köra upp med BMW S1000RR

Det är klart att man kan välja den lätta och den svåra vägen. Så hur svårt är det att köra upp med en supersporthoj på en lågfartsbana? Här får vi se hur den upplevelsen blir i denna film som Elmbys Trafiskola har filmat och kommenterat.