Annons
565 541 visningar · Publicerad 5 år sedan

Intervju med Jimmy Palander

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0
Vi fick äran att träffa den energifyllde killen från Uddevalla som kammade hem en fin tredjeplats på årets sista tävling av Superbike på Anderstorp. Vi gick igenom det spännande racet där han hade de mest meriterade åkarna i Sverige bakom sig men lyckades genomföra en fantastisk körning och avsluta säsongen med en fin tredjeplats.

Vi hade också ett liten pratstund runt önskemålet att ha lite fler personer som skulle kunna backa upp honom vid körningarna. Han efterlyser specifikt någon som är riktigt duktig på fjädring som skulle kunna vara med honom på tävlingarna nästa säsong. Det kanske är någon av er som ser denna intervju och är intresserade? I så fall kontakta honom eller om ni vill kan ni höra av er till oss så vidarebefordrar vi kontakt till honom.

Det är många fler förare som söker hjälp med att meka, läsa av och tolka mätdata och i allmänhet hjälpa till. Så om ni är intresserade, hör av er så kan vi hjälpa till att slussa er till dessa fantastiska personer som lägger sin själ i att tävla och också underhålla oss med spännande race under sommarhalvåret.