499 609 visningar · Publicerad 4 år sedan

Roadracing SM premiär flyttas till Falkenberg

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0

I pandemin covid-19 har läget ännu inte förbättras, inom Jönköpings län är sjukvården hårt belastad, detta medför att SM premiären i Anderstorp inte går att genomföra som planerat. Premiärtävlingen den 28-30 maj blir istället på Falkenberg istället för Anderstorp.

Svemo Roadracing och Anderstorp RC har gemensamt tagit beslutet att flytta tävlingen till den 11-13 juni.
Alla förare som har anmält sig och betalat startavgiften flyttas med till det nya datumet, kan man som förare inte delta på det nya datumen, så går det bra att avanmäla sig i Svemo TA.
Till er som har bokat boxar och stugor, så flyttar dessa bokningar med till det nya datumet, skulle ni behöva avboka box eller stuga, vänligen maila info@srwanderstorp.se" title="Skyddad adress" style="color: rgb(0, 129, 173) !important;">info@srwanderstorp.se.
Premiär för årets SM serie blir istället i Falkenberg 28-30 maj.
Vår förhoppning är att ni alla har förståelse för detta tråkiga besked, men trots allt så måste liv och hälsa få gå i första hand.
Vid frågor kan ni kontakta Svemo roadracing via mail roadracing@svemo.se" title="Skyddad adress" style="color: rgb(0, 129, 173) !important;">roadracing@svemo.se eller Anderstorp RC via mail carry.martensson@arc.nu" title="Skyddad adress" style="color: rgb(0, 129, 173) !important;">carry.martensson@arc.nu