Annons
583 241 visningar · Publicerad 5 år sedan

Lelle på Din MC provkör Kawasaki Z H2

Publicerad av:
Pelle Johansson
0 0 0
Våren är på intåg trots att det är lite blåsigt just nu. Men i Alicante, Spanien finns några utvalda handlare som tillsammans med Kawasaki får några fantastiskt spännande dagar och vara med om de nya maskiner som släpps. De får bl.a. provköra Ninja 1000sx, Ninja 650, z650, men den heta potatisen är en Kawasaki Z H2 med kompressor! Enligt utsago är den här maskinen skräddarsydd för en typisk 40-åring! Den är otroligt fin maskin enligt Lelle där denna verkligen sticker ut. Den här maskinen kommer vi kunna sälja många av på DinMC i vår.

Bike skriver att denna majestätiska 998cm3 4-cylindriga motorn med Kawasakis egendesignade och egentillverkade kompressor har en toppeffekt på 200hk vid 11000 varv/minut, där utformningen anpassad för kontrollerbart men ändå uppfriskande flöde av kraft med ett tillfredsställande Ram Air-assisterat crescendo, tillsammans med förarvänliga egenskaper vilket ska ge en lättkörd motorcykel överlag. Modellen kommer att kosta från 177.900 kronor (”Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black” med svart ram).

I färgalternativet ”Metallic Matte Carbon Gray / Metallic Flat Spark Black” med röd ram är priset 182 400 kronor, medan ”Metallic Spark Black / Metallic Graphite Gray / Mirror Coated Spark Black” med sin gröna ram kommer att kosta 184 400 kronor.

Nu finns dessa hojar att beställa hos DinMC, se shoppen - https://mcparken.se/pages/product/product.aspx?id=305

Källa: https://www.bike.se/provkorning/kawasaki/sa-har-mycket-kostar-nya-kawasaki-z-h2/